Handel & distribution i syfte att stärka Er konkurrenskraft!

Ladda hem vår katalog för att se vårt omfattande sortiment av ätbara och icke ätbara produkter!

Arbeta på Hallberga Trading

Hallberga Trading levererar food-, nonfooddekorationer och förnödenheter från hela världen i första hand till den skandinaviska grossistmarknaden men även till livsmedelsindustri, konditori och bagerinäring.

Hallberga Trading arbetar enligt principen inköp – lager – distribution och erbjuder företagskunden en hög servicenivå och ett kompetent tillmötesgående.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med högt tempo och de arbetsuppgifter som förekommer gäller i första hand lagerarbeten.

Även strategiskt inköp, kundackvisition och övriga administrativa uppgifter är områden som ständigt växer och utvecklas. Som verktyg till detta erbjuder Hallberga Trading medarbetarna en modern PC-miljö som stöder sig på Microsoft Small Business Server med tillämpningar för lagerhantering, administration och bokföring samt transportadministrativa programvaror. Naturligtvis erbjuder denna nätverksstruktur en kommunikation och ett intranät vars nyttjandepotential ständigt utvecklas genom medarbetarnas insats. Vana att arbeta med datorer i nätverk samt kunskap och vilja att lära sig och arbeta med våra programvaror och verksamhetssystem i Microsoft Office-miljö är en förutsättning.

Hallberga Trading expanderar kraftigt där medarbetarnas flexibilitet och initiativförmåga driver företaget framåt.

Följ oss på facebook för att se våra produktnyheter och annat aktuellt!

Copyright Hallberga Trading

För närvarande erbjuder vi inga lediga tjänster.

          HALLBERGA TRADING TÅRTDEKORATIONER & FÖRNÖDENHETER

Högkvalitativa och säkra produkter till livsmedelsnäring, konditori och bageri